Ens convertim en AFA i estrenem nova imatge corporativa!

En l’assemblea ordinària celebrada el passat dijous 25 de novembre de 2021, s’aprovava per unanimitat el canvi de nom de d’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) per AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). Considerem que es tracta d’un nom més inclusiu, que s’adapta millor als nou temps, i a les noves maneres d’entendre la diversitat de les famílies.

El concepte de família ha anat evolucionant amb el temps, i això ha comportat que la societat en la què vivim també hagi evolucionat. L’escola és, justament, el marc on s’acullen i es troben totes les formes de família que avui coexisteixen. La realitat és que la pluralitat i diversitat de famílies ens ha enriquit i avui dia les persones es poden plantejar camins diferents per viure l’experiència fonamental de l’afecte, i això ens fa ser més lliures. És per aquest motiu que des de l’Associació de Famílies de l’Escola Argentona hem apostat per aquest canvi de denominació.

Aquest canvi ha suposat, així mateix, que s’hagi d’actualizar el nom d’AMPA per AFA als estatuts, a la imatge corporativa, als documents, i a molts altres aplicatius. És per això que des de la Comissió de Comunicació es va decidir aprofitar l’avinentessa per fer també un renovació de la imatge corporativa i actualització del logotip.

Amb aquesta nova imatge de l’AFA, que podeu veure a continuació, volíem que es transmetés justament valors com els de la diversitat, de la pluralitat, de la inclusió, i sobretot de la unió; doncs al final som una associació de famílies d’escola que ens unim per aconseguir uns determinats objectius a favor dels nostres fills i filles. Què en penseu? Us agrada?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s