l’AFA recapta 3.000€ per diverses entitats socials gràcies a les paneres solidàries

La Comissió de Solidaritat de l’AFA de l’Escola Argentona porta a terme, per segon any consecutiu, el projecte de paneres solidàries al Nadal, al qual s’hi han sumat i han participat les famílies de l’escola.

L’objectiu era fer entrega, per part de les famílies, d’una panera solidària al Nadal als tutors i tutores dels seus fills i filles. Gràcies a la col·laboració i feina de totes i tots, en especial de la Comissió de Solidaritat, s’han aconseguit repartir un total de 60 paneres entre mestres i s’han recaptat 3.000€ a favor de les diferents causes.

En aquestes paneres s’inclouen productes provinents d’entitats amb finalitat solidària com la Fundació Maresme, Fundació Roure, Fundació Alsina, entre moltes altres.

Gran part dels diners recaptats van arribar a les entitats beneficiàries gràcies a la compra directa del producte solidari. No obstant, una part extra que es va recaptar, en concret 720€, van ser entregats a l’escola d’educació especial l’Arboç, de la Fundació Maresme, per part de les representants de la Comissió de Solidaritat de l’AFA de l’Escola Argentona.

En la seva visita a les instal·lacions, les representants de la Comissió van poder veure l’escola i van constatar que és impressionant la tasca educativa que fan amb els nens/es i joves amb dificultats neurològiques greus.

Des de l’Arboç van explicar que aprofitaran el donatiu per comprar materials de psicomotricitat i/o informàtica.

Des de la Comissió de Solidaritat de l’AFA de l’Escola Argentona volem aprofitar per agrair la col·laboració de turrons Vicens, catànies Cudié i de l’Espai Sucre.

Podeu trobar més fotografies d’aquest projecte solidari al nostre enllaç de les xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s