No et preguntis que fa l’AMPA per tu, pregunta’t què fas tu per l’AMPA :) Presenta la teva candidatura !

Benvolgudes famílies,

Tal i com ja us vam informar en un anterior correu , us recordem que aquest any es renova la Junta de l’AMPA de la nostra escola i que continua obert el període per presentar les vostres candidatures pels càrrecs de presidenta, vicepresidenta, secretària i tresorera de la junta de l’ AMPA de la nostra escola per els propers dos cursos, el 21-22 i el 22-23.

Per presentar la vostra candidatura podeu enviar un correu a l’adreça de l’AMPA ampaescolaragentona@gmail.com, indicant el vostres noms i cognoms, el curs del vostres/s infants i el motiu pel qual us presenteu com a candidat/a, abans del 30 de setembre.

Un cop haguem rebut les candidatures us convocarem a totes les famílies per a participar en el procés d’elecció dels càrrecs .

Us recordem que l’AMPA participa molt activament a l’escola, a través de la junta i les diferents comissions, organitzant i coordinant el següent:

·       L’acollida del matí i la tarda

·       Les activitats extraescolars

·       Els casals d’estiu

·       El servei de menjador

·       La socialització dels llibres

A més, dóna suport econòmic a l’escola (piscina, ceràmica,..), suport administratiu, es reuneix periòdicament amb la Direcció, forma part del Consell Escolar i la Xarxa d’Ampes i participa en les festes del poble.

La junta actual finalitza el mandat i no es torna a presentar, per això és tan important que presenteu les vostres candidatures, ja que sinó es forma una nova Junta les famílies de l’escola ens quedarem sense tots aquests serveis.

Us animem!. Totes i tots som i fem Escola!!!

Moltes gràcies,


Atentament,


Ampa Escola Argentona


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s