La gran solidaritat fa que la campanya “Catalunya amb els refugiats” s’aturi

La gran participació ha fet que les entitats organitzadores quedin desbordades tot just quan han passat pocs dies, i que no es pugui seguir rebent més donacions.
Ens hagués agradat haver arribat a contribuir, ja ens estàvem organitzant amb altres entitats del poble i fins i tot havíem demanat suport a l’Ajuntament, però finalment hem d’aturar nosaltres també la recollida de material d’aixopluc.
Estem molt orgullosos de veure la gran empatia que heu mostrat envers els desvalguts i això ens dóna moltes esperances.
GRÀCIES!

http://www.nouscatalans.cat/index.php/106-noticies/societat/drets-humans/catalunya-amb-els-refugiats/9757-gracies-a-tothom-catalunya-amb-els-refugiats-ja-tenim-els-trailers-solidaris-plens-d-ajut-ara-necessitem-voluntaris.html

Tothom amb els refugiats!

Arriba el fred i la inclemència s’afegeix a tota la sèrie d’infortunis que està vivint el poble Sirià.

Demanem la vostra ajuda per recollir roba d’abric, roba de pluja, calçat de muntanya, mantes i sacs de dormir. També es necessiten tendes de campanya, o sigui, que si en teniu i ja no les feu servir segur que serà el destí més solidari per elles.

No tenim gaire temps, la recollida és fins el 7 de novembre, així que l’AMPA centralitzarà la recollida, al gimnàs, començant  durant la celebració de la Castanyada, que estarem de 15 a 17 h., i cada dia a les 9 i a les 16:.30, fins el 6 de novembre que ho durem al punt de recollida a Barcelona.

Us demanem que sigueu curosos amb l’ajuda, i tot i les bones intencions que tots tenim, ens hem de limitar al que estrictament ens demanen ja que el transport és costós i s’ha d’intentar que sigui profitós. Mil­lor si tot aquest mate­r­ial pot ser nou o, com a mínim, semi­nou, net i en bones condicions. I sobretot, ben empaquetat per aprofitar l’espai.

 

Ara, més que mai, la vostra participació és primordial

cartellAMPA-DINA4

 

Aconsegueix el teu carnet d’AMPA-FAPAC

FaPaC-carnet-carabrQUÈ ÉS EL CARNET AMPA-FAPAC?

El nou Carnet AMPA-FaPaC és l’element d’identificació de les famílies associades a una AMPA federada a la FaPaC, els hi dóna drets de sòcies de consum de les cooperatives “Abacus” i “Més Opcions” i les fa partícips d’iniciatives solidàries.

AVANTATGES

Amb el Carnet AMPA-FaPaC podreu fer les vostres compres amb descomptes a la cooperativa  Abacus i a les que formen part de la plataforma Més Opcions: Arç Corredoria d’Assegurances, Som Energia, BiciClot, Cos, Diva Hogar, Eticom, Fem Escala, Fem País, Fiare Banca Ètica, SocialCar, així com a altres entitats amb què FaPaC està negociant acords de col·laboració. Això inclou una amplíssima gamma de productes i serveis, com material escolar, llibres, música, joguines, assegurances, energia renovable, finances ètiques, telefonia mòbil i internet, ús col·laboratiu d’automòbils i bicicletes, serveis a comunitats veïnals, medicina integrativa, turisme responsable, reparacions a la llar…

També un podreu beneficiar de les campanyes específiques per a les famílies titulars del Carnet.

ACCIÓ SOCIAL

El Carnet AMPA-FaPaC és un producte solidari perquè amb cada compra que es faci amb el carnet es contribuirà a l’acció solidària de la FaPaC i a fer arribar llibres i materials escolars als qui més ho necessiten.

PREU

El preu del Carnet AMPA-FAPAC és de 12 euros.

Per a les famílies que ja són sòcies d’Abacus o de Més Opcions el preu del carnet és només de 6 euros.

En tots dos casos, es tracta d’un pagament únic i el carnet no té data de caducitat.

Per a les famílies que ja són sòcies d’Abacus i de Més Opcions, el carnet no té cap cost.

SI JA SOU SOCIS / SÒCIES D’ABACUS I/O DE MÉS OPCIONS…

Us convidem a demanar igualment el carnet AMPA-FaPaC i a fer-lo servir amb les vostres compres a Abacus i Més Opcions per beneficiar-vos de les campanyes i, alhora, contribuir a l’acció solidària de la FaPaC.

COM ES DEMANA EL CARNET AMPA-FAPAC?

Si sou una família interessada en el Carnet podeu demanar-lo  directament a la FaPaC emplenant el següent formulari de sol·licitud .