Candidatures Consell Escolar

Us presentem les candidatures a les properes eleccions del Consell Escolar:

Candidatures al Consell Escolar Novembre-2016

 

 

 

Anuncis

La gran solidaritat fa que la campanya “Catalunya amb els refugiats” s’aturi

La gran participació ha fet que les entitats organitzadores quedin desbordades tot just quan han passat pocs dies, i que no es pugui seguir rebent més donacions.
Ens hagués agradat haver arribat a contribuir, ja ens estàvem organitzant amb altres entitats del poble i fins i tot havíem demanat suport a l’Ajuntament, però finalment hem d’aturar nosaltres també la recollida de material d’aixopluc.
Estem molt orgullosos de veure la gran empatia que heu mostrat envers els desvalguts i això ens dóna moltes esperances.
GRÀCIES!

http://www.nouscatalans.cat/index.php/106-noticies/societat/drets-humans/catalunya-amb-els-refugiats/9757-gracies-a-tothom-catalunya-amb-els-refugiats-ja-tenim-els-trailers-solidaris-plens-d-ajut-ara-necessitem-voluntaris.html

Tothom amb els refugiats!

Arriba el fred i la inclemència s’afegeix a tota la sèrie d’infortunis que està vivint el poble Sirià.

Demanem la vostra ajuda per recollir roba d’abric, roba de pluja, calçat de muntanya, mantes i sacs de dormir. També es necessiten tendes de campanya, o sigui, que si en teniu i ja no les feu servir segur que serà el destí més solidari per elles.

No tenim gaire temps, la recollida és fins el 7 de novembre, així que l’AMPA centralitzarà la recollida, al gimnàs, començant  durant la celebració de la Castanyada, que estarem de 15 a 17 h., i cada dia a les 9 i a les 16:.30, fins el 6 de novembre que ho durem al punt de recollida a Barcelona.

Us demanem que sigueu curosos amb l’ajuda, i tot i les bones intencions que tots tenim, ens hem de limitar al que estrictament ens demanen ja que el transport és costós i s’ha d’intentar que sigui profitós. Mil­lor si tot aquest mate­r­ial pot ser nou o, com a mínim, semi­nou, net i en bones condicions. I sobretot, ben empaquetat per aprofitar l’espai.

 

Ara, més que mai, la vostra participació és primordial

cartellAMPA-DINA4

 

Aconsegueix el teu carnet d’AMPA-FAPAC

FaPaC-carnet-carabrQUÈ ÉS EL CARNET AMPA-FAPAC?

El nou Carnet AMPA-FaPaC és l’element d’identificació de les famílies associades a una AMPA federada a la FaPaC, els hi dóna drets de sòcies de consum de les cooperatives “Abacus” i “Més Opcions” i les fa partícips d’iniciatives solidàries.

AVANTATGES

Amb el Carnet AMPA-FaPaC podreu fer les vostres compres amb descomptes a la cooperativa  Abacus i a les que formen part de la plataforma Més Opcions: Arç Corredoria d’Assegurances, Som Energia, BiciClot, Cos, Diva Hogar, Eticom, Fem Escala, Fem País, Fiare Banca Ètica, SocialCar, així com a altres entitats amb què FaPaC està negociant acords de col·laboració. Això inclou una amplíssima gamma de productes i serveis, com material escolar, llibres, música, joguines, assegurances, energia renovable, finances ètiques, telefonia mòbil i internet, ús col·laboratiu d’automòbils i bicicletes, serveis a comunitats veïnals, medicina integrativa, turisme responsable, reparacions a la llar…

També un podreu beneficiar de les campanyes específiques per a les famílies titulars del Carnet.

ACCIÓ SOCIAL

El Carnet AMPA-FaPaC és un producte solidari perquè amb cada compra que es faci amb el carnet es contribuirà a l’acció solidària de la FaPaC i a fer arribar llibres i materials escolars als qui més ho necessiten.

PREU

El preu del Carnet AMPA-FAPAC és de 12 euros.

Per a les famílies que ja són sòcies d’Abacus o de Més Opcions el preu del carnet és només de 6 euros.

En tots dos casos, es tracta d’un pagament únic i el carnet no té data de caducitat.

Per a les famílies que ja són sòcies d’Abacus i de Més Opcions, el carnet no té cap cost.

SI JA SOU SOCIS / SÒCIES D’ABACUS I/O DE MÉS OPCIONS…

Us convidem a demanar igualment el carnet AMPA-FaPaC i a fer-lo servir amb les vostres compres a Abacus i Més Opcions per beneficiar-vos de les campanyes i, alhora, contribuir a l’acció solidària de la FaPaC.

COM ES DEMANA EL CARNET AMPA-FAPAC?

Si sou una família interessada en el Carnet podeu demanar-lo  directament a la FaPaC emplenant el següent formulari de sol·licitud .