Comunciat FAPAC nº 162 || 10/11/2015

COMUNICACIÓ A LES AMPA
Número: 162
Data: 10/11/2015

MOLT IMPORTANT!
Ja heu contractat les pòlisses d’accidents
per a les vostres activitats extraescolars?
A la FaPaC contínuament rebem consultes vostres, de les AMPA, sobre les assegurances que necessiteu i que us convé contractar com a associació per dur a terme les vostres activitats amb totes les cobertures necessàries.
Especialment per a aquelles persones que hàgiu aterrat més recentment al món de la gestió de l’AMPA, i que encara tingueu dubtes sobre les assegurances que necessiteu, us recordem que pel fet de ser AMPA federada ja sou beneficiàries de la pòlissa de responsabilitat civil obligatòria, que va inclosa en la quota anual que aboneu a la FaPaC i d’una altra pòlissa de responsabilitat civil per als membres de la Junta no obligatòria que hem incorporat el curs passat per donar més protecció a les persones que assumiu responsabilitats a l’AMPA.
Però A MÉS A MÉS heu de tenir en compte que existeixen les pòlisses d’accidents per a les activitats extraescolars, que cal contractar cada any i que són obligatòries quan les activitats tenen caràcter físic o esportiu, quan es realitzen en períodes no lectius (casals, colònies, etc.) o quan hi ha persones voluntàries que participen en les activitats. No són obligatòries en la resta d’activitats. 
Com ja hem anat recordant en anteriors comunicacions de la FaPaC, les AMPA podeu contractar les pòlisses d’accidents per les activitats extraescolars a través del Servei d’Assegurances que la FaPaC i Arç cooperativa posem a la vostra disposició.
Perquè la contractació sigui més còmoda i que tingueu un accés més fàcil a tota la informació, hem millorat la nostra secció d’Assegurances al web de la FaPaC. Si hi accediu, podreu trobar tota la informació, la documentació i els enllaços necessaris per gestionar de forma adequada l’àmbit de les assegurances, molt important per a la vostra vida associativa.
Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment i esperem que aquesta informació us hagi resultat d’utilitat.
Recordeu-ho:
Teniu tota la informació i l’accés a la contractació a la