De nou les cuineres de l’#Escola #Argentona ens regalen una de les seves receptes…. avui… Sopa Minestrone :) vagi de gust….

SOPA MINESTRONE

Sens dubte es tracta d’una recepta per aquesta època de fred….

Ingredients (per persona)

  • Col
  • Porro
  • Pastanaga
  • Bledes,
  • Api
  • Xirivia
  • Pasta de sopa petita  50 gr.
  • Sal i pebre 3 gr.

Preparació:

Netejar les verdures i tallar-les molt petites (minestrone) excepte si hi poseu api que cal deixar la branca sencera.

Fem coure totes les verdures durant ½ hora.

Traiem l’api i afegim la pasta i ho fem coure 10 minuts més.

Deixar reposar una estona.

Al·lèrgens

Gluten i api

Amb aquesta sopa de base, podem afegir hi arròs o les llegums que ens agradin (cigró o mongetes) i també unes pilotetes de carn.

Segons el que hi afegim tindrem una escudella barrejada que serà un plat complert

Si ens sobres sopa podríem també triturar-la i fer una crema de verdures.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s