Per anar fent tardor… una nova recepta de les cuineres de l’Escola #Argentona… Arròs amb Bolets :)

Ja sabeu: de tant en tant les cuineres de l’escola ens comparteixen alguns del seus secrets, és a dir, alguna de les seves receptes 🙂

Avui li ha tocat el torn a la recepta d’arròs amb bolets, una de les receptes que més tardor fan 🙂

Que vagi de gust !

ARRÒS AMB BOLETS

Ingredients( per persona)

  • Arròs   65 g
  • Bolets variats  100 g 
  • Ceba 5g
  • Oli de gira-sol o d’oliva 3ml
  • Caldo de verdures  100g
  • Sal i pebre   3 g

Preparació:

Saltejar amb oli la ceba i un cop cuita, però no massa rossa, afegim els bolets que haurem netejat amb una mica de sal i pebre uns 15 minuts.

Afegir hi  l’arròs i remenar perquè quedi tot ben integrat

Deixar reposar una estona i afegir el caldo de verdures

Rectificar de sal i pebre

 Coure 20 minuts (segons tipus d’arròs) i servir

AL.LERGENS

Aquest plat no conté al·lèrgens


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s