L’impacte de la tempesta Gloria al nostre proveïdor d’agricultura ecològica: @hortaplademunt Des de l’#AMPA de l’Escola #Argentona volem agrair-los a la Sílvia i el Miquel tots els seus esforços per tirar endavant i continuar oferint-nos el millor del seu treball :)

El canvi climàtic és una realitat, com també ho és que afectarà a tot el planeta i que justament l’àrea mediterrània és de les que abans notaran el seu impacte.

Mostra d’aquest impacte és l’increment dels fenomens meteorològics adversos i extrems com la tempesta Glòria que fa unes setmanes va afectar Catalunya en general i el litoral en particular.

Les nostres rieres, a més, són especialment valuoses i delicades: podem fer una ullada a http://naturamaresme.blogspot.com/2019/10/e.html

Per altra banda, Argentona va patir algunes conseqüències com per exemple que s’hagués de tallar el pi al final del carrer de Les Parres segurament perquè no es van preveure o no es va voler invertir en preveure els riscos… Quants més arbres tan valuosos com aquest (o com els de la rotonda “dels 3 pins” caldrà tallar per no parar-los prou atenció?)

A casa nostra (si és que hi ha casa d’algú…) totes les escoles són Escoles Verdes. Mica en mica es va treballant la sensibilització vers la necessitat de respectar i cuidar el medi ambient (també com a manera de cuidar-nos a nosaltres mateixos).

A l’Escola Argentona, la nostra cuina (Cuina Argentona SCCL) vetlla pel consum d’agricultura de proximitat i ecològica. El proveïdor de la nostra cuina és una empresa de Palafolls: Horta Ecològica Pla de Munt. Des d’aquí us convidem a fer una ullada al seu web: https://www.hortaplademunt.cat/ 

La tempesta Glòria també va impactar directament contra la nostra escola quan va mig arrasar  l’Horta Pla de Munt:

 

Des d’aquí ens volem solidaritzar amb l’Horta Pla de Munt i agrair-los tots els seus esforços i que, malgrat tot, continuïn endavant oferint-nos els seus productes.


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s