Inaugurem la publicació de les receptes més exclussives de les cuineres de l’Escola #Argentona. No us les perdeu !! Aquesta setmana, Crema de carbassa amb mill… Canya a la #Cuina #Saludable

Ens ho havien demanat moltes vegades… perquè no parleu amb la Núria i l’Anna i li demaneu aquestes receptes que tant agraden als nens i nenes que es queden a dinar a l’escola?

I tal que així ho hem fet: li hem demanat amb les nostres cuineres, i, moltes gràcies Núria i Anna, aquí tenim la primera: crema de carbassa amb mill. Però feu, feu…  feu aquestes receptes a casa… i a veure què diu la mainada… si diu que és com la del cole, heu triomfat 🙂

 

CREMA DE CARBASSA AMB MILL

INGREDIENTS

  • Carbassa 110 g
  • Mill 10 g
  • Ceba 10 g
  • Sal 3 g
  • Pebre 3 g

PREPARACIÓ

  1. Sofregim una mica la ceba triturada.
  2. Afegim la carbassa ,sal i pebre i les ofeguem una mica.
  3. Afegim l’aigua i fem bullir, quan faci ¼ d hora que bull li afegim el mill i fem coure ¼ d hora més.
  4. Triturem fins que quedi homogeni.

AL·LÈRGENS

Aquest plat no conte al·lergògens

Que vagi de gust !!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s