T’Ensenyem a reparar els teus aparells #Gratix A #Argentona Demà diumenge 19 de gener, de 10 a 13 hores. No ho llencis; Repara-ho !!!!


Aquí tota la informació que també trobareu a la web de l‘Ajuntament d’Argentona.

La Reparatruck consisteix en un servei d’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuït per a la ciutadania. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport del Consorci de Residus del Maresme i l’Agència de Residus de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Es tracta d’un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L’objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents puguin reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que tindrà a disposició.

En aquest inici de 2020 la Reparatruck visitarà Argentona una vegada al mes. Les properes cites seran els diumenges 16 de febrer al barri del Cros, i els diumenges 15 de març i 5 d’abril, a la plaça Nova.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s