La #cuina de l’#Escola #Argentona estrena uns focs, un forn i una SCE: una #Super-Campana-Extractora. Ara amb l’@Ajargentona a per la reforma integral !!

Aquest passat 5 de setembre, finalment, la cuina de l’Escola Argentona ha pogut renovar-se una mica i canviar el forn, els focs i la campana extractora.

Tot s’ha de dir que l’Ajuntament d’Argentona ha finançat la campana i els focs i el forn a mitges entre l’AMPA i l’Escola .

Esperem que durant aquest curs els nostres infants puguin gaudir d’uns menjars super saludables i boníssims que podrán fer les nostres cuineres amb els nous mètodes de cocció que a partir d’ara podran treballar:

Cal afegir que aquesta primera intervenció en renovar la cuina de l’Escola era indispensable perquè la Generalitat no ens la tanqués a la propera inspecció de Sanitat 😦

Sigui com sigui, estem molt contents amb la renovació parcial, però  no n’hi ha prou, cal una reforma integral de la cuina  que ha de dur a terme l’Ajuntament.

Des de l’AMPA, conjuntament amb l’escola, ho seguirem i us anirem informant.

Volem agrair des d’aquí la feina a l’Ajuntament, a  l’Escola i totes les famílies de l’escola pel seu suport per dur a terme  aquest projecte!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s