Compromís polític a #Argentona per remodelar la cuina de l’Escola Argentona, aquest proper estiu del 2019, amb una dotació de 20000 €

Aquest dilluns 3 de desembre s’ha celebrat el Ple ordinari de desembre de 2018 en el que s’ha tractat la qüestió de la cuina de l’escola d’Argentona. Sembla que els diferents partits polítics coincideixen en la necessitat de remodelar la cuina de l’escola a l’estiu del 2019 per no interferir en el seu funcionament durant el curs.

A la pàgina web de l’Ajuntament ho recullen a l’inici de la notícia sobre el ple:

“Aquest dilluns es va celebrar el darrer ple ordinari del 2018. L’ordre del dia es va alterar per atendre la demanda de diverses famílies d’alumnes de l’escola Argentona, que van expressar les seves queixes per la necessitat de remodelar la cuina del centre. Es va sol•licitar un compromís per part dels grups municipals que les obres es duguin a terme, i es va proposar fer-les l’estiu del 2019 per no alterar el funcionament de l’escola durant el calendari lectiu.

La petició va generar algunes crítiques d’algunes formacions per la demora en la realització d’aquestes obres. Des del govern es va informar que la realització d’aquesta actuació comptarà amb una dotació pressupostària de 20.000 euros.”

 

Aquí la notícia a la pàgina de l’Ajuntament d’Argentona:

http://argentona.cat/document.php?id=41966

I aquí l’àudio del ple on, tot just a l’inici, podreu sentir el que s’ha debatut al ple al respecte de la cuina de la nostra escola:

http://argentona.cat/document.php?id=41959

Des de l’AMPA de l’Escola Argentona farem seguiment d’aquest compromís polític perquè la remodelació de la cuina de l’escola sigui una realitat, finalment, aquest estiu vinent.

Foto: Web Argentona.cat


AMPA ESCOLA ARGENTONA

DIGUES LA TEVA !


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s