@ajargentona ‏: és URGENT resoldre la situació de la cuina de l’Escola #Argentona. Com ho fem?

Famílies de l’Escola Argentona,
Aquest és el text de l INSTÀNCIA que l’AMPA de l’Escola Argentona ha entrat avui (i ja és la segona) a l’Ajuntament en relació a la necessitat de resoldre la situació de la cuina de l’Escola Argentona (150 nens i nenes dinen cada dia a l’escola)…
Des de l’AMPA de l’Escola d’Argentona ens agradaria que ens informeu sobre quines són les actuacions previstes per adequar les instal·lacions de la cuina de la nostra escola.

Tal i com ja es va informar al Consell Escolar de Centre en data 31 de gener de 2018, en que hi va assistir el regidor, l’Angel Puig i la tècnica d’educació, l’Anna Petit, tenim greus problemes de funcionament a la cuina.
Aquests problemes també es van notificar a l’alcalde i el regidor d’Educació, amb una carta signada per unanimitat per els membres de Consell Escolar de Centre.

Els esmentats problemes són:

La campana extractora és de vidre, té una esquerda i no compleix amb la normativa actual.

Així ho va notificar l’inspector del Departament de Sanitat en la seva última inspecció i va deixar clar que si a la propera inspecció continua igual, tancaran la cuina.

Els fogons i el forn són els originals de quan es va construir l’escola. A més de dificultar noves tècniques de cocció que permetrien una major i  millor qualitat i varietat de plats servits als nostres infants, ja no es troben recanvis per aquests fogons i forn.

Cada vegada que es trenca alguna peça, s’ha de fer una reparació artesana, refent les peces, la qual cosa ens provoca neguit, ja que no sabem si realment són segures. I possiblement aviat arribarem a un punt en que serà impossible refer alguna peça i ens quedarem sense cuina.

Al menjador de la nostra escola dinen aproximadament 150 infants cada dia, és fonamental assegurar que puguin continuar fent-lo cada dia sense problemes.

 

@ajargentona ‏: és URGENT resoldre la situació de la cuina de l’Escola #Argentona. Com ho fem?

 


Actualització amb data 02/12/2018 via Xarxa de WhatsApps

ULTIMA HORA SOBRE LA CUINA.

Divendres vam rebre una trucada de l’alcalde. Es va comprometre a enviar-nos en breu el projecte d’obres amb el calendari en q es portarà a termini (una vegada acabi el curs, ja que per la magnitud no es possible fer-les amb l’escola en ple funcionament)

Tot i el seu compromís, al maig hi ha eleccions municipals i un possible canvi d’equip de govern.

Per tant és FONAMENTAL LA NOSTRA PRESENCIA AL PLE MUNICIPAL DE DILLUNS per tal d’aconseguir el compromís de tots els grups municipals, perquè sigui qui sigui que governi Argentona al proper juliol, no facin enrere el projecte que ja està compromès per aquest alcalde.

US ESPEREM DILLUNS 3/12 A LES 18.30 A L’AJUNTAMENT.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s