Fent balanç

Tornem a ser a final de curs!

Quan vam començar, al setembre, ho veiem molt lluny. Teniem molta feina a fer. I, hem fet molta feina.

Ens hem constituït com associació i redactat uns estatuts. Hem gestionat la inscripció de l’AMPA en el registre de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques i també ens hem donat d’alta a la FaPaC que ens informa i assessora en diverses qüestions.

Hem elaborat diversos documents, amb la voluntat de fer les coses ben fetes, (full d’adhesió a l’AMPA, full de recollida de mails, autorització dels drets d’imatge,…)

Hem defensat el P3 que ens han tancat i la qualitat de l’ensenyament públic amb la recollida de signatures, la organització de la ManiFestaAcció, l’adhesió al manifest de SomEscola i la promoció de la mobilització del 14 de juny a la que va assistir una petita representació de la nostra escola.

El projecte de l’Hort a l’escola, s’ha fet realitat i aviat es podrà fer la primera collita. Col.laborem en el projecte d’estalvi energètic 50-50. I tenim el compromís de col.laborar en la despesa de la millora del confort acústic del menjador que hem demanat a l’Ajuntament.

Hem estat present en festes locals, fent poble. Fira d’intercanvi de joguines, cavalcada de reis, carnestoltes, diada de la flor. Hi hem anat de la ma de la colla Argeganters, els animadors de l’escola.

Hem donat suport a l’escola per la cel.lebració de festes, tancament de l’eix transversal, compra d’equipament, alguna sortida.

Amb la voluntat de fer arribar la informació a tothom i a la major brevetat de temps, hem obert diferents canals de comunicació: blog, facebook, twitter, whatsapp, mail…i publicat el butlletí mensual.

Hem gestionat les activitats extraescolars i vetllat per el seu bon funcionament. Hem organitzat els casals i ja tenim a punt la proposta d’activitats per el proper curs.
Ens falta organitzar la socialització dels llibres, que s’ha de fer aquests darrers dies del curs.

Hem fet molta feina.

I ara toca descansar, recuperar forces i il.lusió per seguir fent feina el proper curs!

bon_estiu2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s