L’Escola d’Argentona a la Cantània 2014. Dissabte 17/05. Al Monumental de Mataró. Vine !

AQUEST CAP DE SETMANA ELS ALUMNES DE 5è DE LES ESCOLES BERNAT DE RIUDEMEIA , SANT MIQUEL DEL CROS, ARGENTONA I LES FONTS PARTICIPARAN A CANTÀNIA 2014 . RAMBLA LLIBERTAT.

La Regidoria d’Educació de l’ajuntament d’Argentona aposta per la participació dels alumnes de 5è de primària de les escoles públiques de la vila al projecte CANTÀNIA 2014 : RAMBLA LLIBERTAT .

En aquesta edició per primera vegada totes les escoles públiques d’Argentona hi participen, en total seran 127 alumnes.

Serà al Teatre Monumental de Mataró on els alumnes de les escoles d’Argentona participaran conjuntament amb escoles de Mataró. Es faran un total de 5 audicions.

La participació d’Argentona serà:

  • Escola les Fonts ,dissabte a les 12 h.
  • Escola Argentona, dissabte a les 17h.
  • Escola Bernat de Riudemeia, diumenge a les 12 h.
  • Escola S Miquel del Cros, diumenge a les 18 h.

Per aquesta participació cal fer el mateix procés que en edicions anteriors : finançar un concert de l’Orquestra de l’Auditori i signar un Conveni de col.laboració amb l’ajuntament de Mataró per l’ús del Teatre Monumental i l’organització de l’esdeveniment .

cantania
Recordem que , Cantània és un projecte d’òpera participativa per a escolars de cicle mitjà o superior d’educació Primària. Canten acompanyats d’una orquestra amb 10 músics, 2 cantants i un narrador.

Cantània és una activitat amb diverses fases d’actuació: sessions de formació amb el professorat, treball dels mestres a l’aula i concerts finals interpretats pels alumnes de les escoles inscrites.

Durant tot el curs escolar es treballa tant des de l’organització com des de l’escola, i l’objectiu és organitzar un acte pels alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per ells, per la qualitat i per la implicació personal i col•lectiva de l’acte, es converteixi en una vivència musical important i inoblidable per a tots

Està dissenyat i produït pel servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona , el curs 14-15 celebrarà la seva 25ena. edició.

De Barcelona Cantània es va estendre a la resta de Catalunya : Granollers, Mataró, Olot, Manresa, Terrassa…….i des de l’any 2009 s’estén fora de Catalunya: Madrid, Parla, Valladolid, Salamanca,…
La política de l’Auditori és que una ciutat gran lideri el Cantània de la comarca, aquest és el cas de Mataró .

 

[Font: Nota de Premsa Ajuntament d'Argentona]
[Foto:auditori.cat]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s