Què estan fent al pati d’infantil?

Com moltes famílies heu pogut veure avui divendres 21 de març, s’han iniciat els treballs de preparació de l’espai que esdevindrà un dels eixos didàctics de l’escola: l’hort de l’escola Argentona, que estarà situat en un extrem del pati d’infantil.

Aquest hort serà un dels principals elements del projecte Escola Verda, i s’està duent a terme entre la direcció i professorat de l’escola, l’Ajuntament d’Argentona i l’AMPA. Entre totes les parts, prèviament als treballs d’avui, s’ha redactat un document a mode de full de ruta de com procedir, s’han visitat horts d’altres escoles i se’n preveu la visita de més.

Per poder fer aquest hort, avui s’han arrancat tres arbres, però la pèrdua d’aquests arbres es compensarà plantant arbres fruiters que provenen de l’escola de l’Aixernador. La fusta obtinguda d’aquests tres arbres arrancats s’aprofitarà per fer caixes niu que es penjaran a diferents espais del pati de l’escola, i la sobrant estarà al pati d’infantil per a que la puguin recollir les famílies que se la vulguin emportar, fins esgotar existències.

Un cop finalitzats els treballs pròpiament de la brigada (arrancada arbres, remoure terra, …), caldrà ajuda de totes les famílies que estiguin interessades en col·laborar en aquest projecte (pares, mares, avis, tiets, tietes, …).

hort

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s