El dimecres 19, a les 21:00, a l’Escola Les Fonts: Tot sobre la LOMCE. No t’ho creuràs !

Les FontsBenvolgudes famílies,

Com moltes famílies ja deveu saber, de cara al proper curs, hi ha prevista per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la supressió d’una línia de P3 a l’escola d’Argentona.

Aquest fet, ha desencadenat tot un seguit d’accions a nivell de poble i s’està promovent des de l’Ajuntament la creació d’una comissió formada per AMPAs, membres dels diferents Consells escolars, docents de totes les escoles d’Argentona i representants de l’Ajuntament. L’objectiu és fer front comú davant de tots els temes que de forma directa o indirecta afecten el sistema educatiu i per tant l’educació dels nostres fills.

Si bé és cert que les recents directrius han fet saltar l’espurna, ja portem anys reculant en matèria educativa. Mostra del que ha anat passant són la supressió de la 6a hora, la no substitució de les baixes dels mestres durant els primers dies o l’eliminació de certs recursos que han provocat la disminució de les hores d’anglès als centres.

Davant, doncs, d’aquesta situació agreujada per la imminent implantació el curs vinent de la nova llei d’educació (LOMCE), com a AMPA, hem decidit sumar-nos als col·lectius que es posicionaran en contra de tot això i a favor de qualsevol acció i/o moviment que es faci per traslladar el nostre desacord i malestar.

Creiem que en una societat com l’actual cal que els nois i noies estiguin ben preparats, per això, com a pares, estem disposats a treballar colze a colze amb les escoles i els seus professionals però és necessari que els recursos siguin els adequats, les polítiques ben orientades i la gestió dels recursos es faci de forma coherent i seguint una línia ben clara.

Pensem que l’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS és el FUTUR del NOSTRE PAÍS. Algú va dir que l’educació és la base i la força d’un país i, evidentment, en un poble com el català, mirall de moltes cultures, amb un gran esperit lluitador, emprenedor i treballador, l’educació pública hauria de ser forta i de qualitat.

Per altra banda us informem que:

el dimecres dia 19 de març a les 21:00h
tindrà lloc una conferència sobre la LOMCE
a càrrec del senyor Ramon Font
(professor de secundària i alliberat del sindicat de l’ensenyament USTEC-STE’S-IAC)
a l’Escola Les Fonts d’Argentona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s