Millores en la gestió del menjador

A finals del curs passat, les AMPA’s del Burniol i l’Aixernador vam acordar dotar a Cuina Argentona d’un programa informàtic que ha de permetre millorar la gestió del servei de menjador.

Eco-Lògic és un software gratuit per la gestió de menjadors, a l’abast de les escoles de l’empresa Infodesa amb l’opció de contractar un manteniment anual que permet accedir a la resolució de dubtes sobre el funcionament i actualitzar les millores que es vagin introduint a rel dels suggeriments de les escoles.

Aquesta nova eina es pretén possar en funcionament el més aviat possible, al llarg d’aquest primer trimestre i , com és llògic, comportarà alguns canvis en el sistema de funcionament habitual. Canvis, dels que s’informarà convenientment un cop la junta de menjador els hagi aprovat.

menjador menu

Una de les principals novetats que aporta aquest programa és poder enviar, via mail, l’import detallat del rebut  correponent.

Caldrà doncs fer arribar a Cuina Argentona el mail, si no s’havia fet o s’ha modificat  recentment. I, també, el número de compte on es vol domiciliar el rebut.

2 Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s